top of page
Heidi Tuisku-79.jpg

MITTATILAUSOMPELU

Ateljé Tuhkimotarinan mittatilausompelimoa pitää ompelijamestari Heidi Tuisku.

Jos olet miettinyt hääpuvun tai juhlapuvun teettämistä, kannattaa rohkeasti laittaa viestiä ideakuvien kanssa, niin saan paremman käsityksen siitä minkälainen

puku on sinun unelmapukusi. Annan myös kuvausten ja ideapukujen perusteella hinta-arvion puvustasi. Tämän jälkeen voimme sopia tapaamisen niin

pääset hypistelemään kankaita ja näkemään lopullisen luonnoksen puvusta, joiden perusteella sitten tarkennan puvun hinnan.

Lähtökohtaisesti etsin kankaat asiakkaille itse. Liikkeestäni löytyy paljon erilaisia kangasvaihtoehtoja. Jos näistä ei löydy sopivia, etsin niitä muualta. Jos asiakas haluaa hankkia kankaat itse, sekin on mahdollista kun asiasta ensin sovitaan. Jos sinulla on kangas valmiina, haluan aina nähdä sen etukäteen ennenkuin malli suunnitellaan.

Morsiuspuvun teettämiseen kannattaa varata aikaa. Suurin osa kesäkauden (huhti-syyskuu) puvuista varataan jo edellisenä kesänä. Syyskaudelle (loka-joulu) löytyy paikkoja yleensä vielä alkuvuodesta. Alkuvuoden puvut kannattaa varata edellisenä kesänä ja syksynä.

Jos olet kiinnostunut puvun teettämisestä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@heidituisku.fi

Lisää tietoa ja kuvia löydät Heidin omilta sivuilta heidituisku.fi

bottom of page