top of page
Heidi Tuisku-39.jpg

INFO

Ateljé Tuhkimotarina on perustettu marraskuussa 2013. Ateljee sijaitsee Helsingin Käpylässä ja se on erikoistunut hää- ja juhla-asujen valmistukseen. 
Marraskuussa 2016 Tuhkimotarina-perhe kasvoi verkkokaupalla.

Liikkeemme sijaitsee idyllisessä Puu-Käpylässä lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta. Meille pääset raitiovaunulinjalla 1 melkein oven eteen (Pohjolanaukion päätepysäkki) sekä junilla I, P, K ja T sekä pohjoisen ja etelän suunnasta. Käpylän juna-asemalta on 500m kävely. Bussit 56 ja 69 pysähtyvät ihan viereen ja Mäkelänkadulta (Pysäkki Käpylänaukio) on 700m kävelymatka. Liikkeen lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa autolle. 

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla shop@ateljetuhkimotarina.fi. Hintatiedusteluissa kannattaa aina laittaa referenssikuvia mukaan, niin pystymme paremmin antamaan arvion. 


Olemme avoinna ajanvarauksella. Ajan voit varata netistä osoitteesta https://tuhkimotarina.as.me. Voit myös soittaa numeroon 0503836803 tai laittaa sähköpostia shop@ateljetuhkimotarina. Huomioithan että emme pysty vastaamaan puhelimeen, jos palvelemme ajan varannutta asiakasta. Jätä tällöin viestiä, niin soitamme takaisin. 

bottom of page